Testa nya Twin Spin Megaways från NetEnt

NetEnt släpper nya spel ungefär varje månad och det senaste spelet som kom den 12 november 2020 heter Twin Spin Megaways! Detta spel är en uppföljare till orginalet Twin Spin och som trots sin ålder fortfarande är ett populärt spel. Men nu finns alltså en uppdaterad version för de spelare som gillar klassiska spelautomater! Testa spelet hos bland annat Casumo.

Testa nya Twin Spin Megaways från NetEnt

Nyheter i nya Twin Spin Megaways

Även om nya Twin Spin Megaways är ett nytt spel så är det fortfarande väldigt likt sin föregångare. Det har samma design med svarta hjul och symbolerna är fortfarande de klassiska symbolerna för Las Vegas-spel.

Exempel på symboler är körsbären, 7:orna, diamanter, klockor samt symbolerna för klädda spelkort. Även musiken till spelet är sig ganska likt, men kanske i en modernare tappning.

Spelet har sex hjul och sju rader som spelplan och den teoretiska återbetalningsprocenten till spelarna är 96,04% vilket är en helt okej RTP.

Det som däremot är nytt i spelet är några funktioner som kallas Lavafunktion, Twin Reel-funktion och en Free spins-funktion.

Den första funktionen som kallas Lavafunktion innebär att symboler sprängs och ersätts med nya vilket ökar vinstchanserna avsevärt. Den här funktionen fortsätter tills sprängningarna inte ger några nya vinstkombinationer.

Den andra funktionen kallas Twin Reel-funktionen där symboler dubbleras som hamnar bredvid varandra. Den här funktionen har två syften, dels ökar dina vinstchanser, lavafunktionen utlöses dessutom vilket också ökar dina vinstchanser!

Den sista funktionen är Free Spins-funktionen som ger dig 15 free spins om du lyckas få fem Scatter-symboler vart som helst på hjulen. När dina 15 gratis spinn snurrar och du får en till scatter så får du ett extra free spin för varje sådan.

Sammanfattning av nya Twin Spin MegaWays

Det är inte första gången som NetEnt gör en MegaWays-spel till ett gammalt spel och fördelen är ju att man redan vet att det är ett bra spel man utgår ifrån. I det här spelet har man behållit den nostalgiska känslan av klassiska frukt-symboler men utökat vinstsätten till hela 38 000 gånger din totala insats!

Dessutom finns det otroliga 117 649 olika sätt att vinna i detta spelet! Så med andra ord gillar vi detta spelet jättemycket och det är vi inte ensamma om! Testa spelet du också om du inte redan har gjort det! Du hittar spelet och andra spel med stora jackpottar hos Casumo.